بيتزا بالبسطرمة



 المقادير:

  • عجينه ال 10 دقايق قسمين القسم الاول
  • كوبين دقيق
  • كوبين مايه
  • معلقه خميره كببره
  • رشه ملح و سكر (قلبيهم مع بعض كويس و غطيهم ببلاستيك ثم نقوم بعمل القسم التانى)
  • 3 اكواب دقيق
  • نص كوب زيت
  • معلقتين لبن بودر (يكون عدا 10 دقايق وتاخدى العجنتين وحطيهم على بعض واعجنى بقى من قلبك)

الحشو:

البسطرمه (قطعيها قطع عريضه ورفيعه)

  • طريقة التحضير:
  • قومي بفرد عجينة الـ 10 دقائق واتركيها جانبًا.
  1. فى صينية الفرن، ضعي الزيت وقومي بمسح الصينية به لكي لا تلتصق العجينة.
  2. قومي بفرد العجينة في الصينية، ثم قومي بشك العجينة بالشوكة حتى لا تكبر عند خبزها.
  3. افردي صلصة البيتزا على عجينة الـ 10 دقائق.
  4. ثم بعد ذلك، افردي على العجينة والصلصة والبسطرمة والمكونات الجاهزة مثل الزيتون والفلفل والطماطم المقطعين لشرائح.
  5. وأخيرًا قومي برش الجبن الموزاريلا على وجه البيتزا.
  6. ضعي بعد ذلك صينية البيتزا في الفرن.