المقادير
10 قطع رقاق طري
ربع كيلو بانيه محمر
كوباية جبنة رومي مبشورة
كوباية جبنة موزاريلا
فلفل الوان مقطع
زيتون اخضر واسود شرائح
خطوات التحضير
- نجيب الرقاق، ونطبقه نصين، وندهنه بالمايونيز.
- نحط على الثلث البانيه وفوقيه الفلفل والزيتون والجبنات.
- نلفه على شكل مثلث علشان يبقى زي الكريب.
- نجيب طاسة تيفال ونحط فيها زيت خفيف قوي، ونسيبها تسخن كويس، وممكن علشان يكون الكريب مقرمش وطعمه لذيذ ندهنه بلبن خفيف قبل ما نحطه في الطاسة.
- يتحط في الطاسة على نار هادية علشان ياخد لون حلو وكمان علشان الجبنة تسيح كويس وتمط ونقلبه كمان على الوش التاني علشان يبقى كله لون واحد.
- وبصحة وهنا.